Geschenken van Nederlandse ondernemers
voor Nederlandse Ondernemers

Ik maak voor iedereen altijd een persoonlijk voorstel op maat op basis van jullie wensen en budget. Maar soms kan een beetje inspiratie geen kwaad. Op deze pagina vind je inspiratie voor Sinterklaas en kerstgeschenken. Wil je graag een voorstel voor aan andere gelegenheid  of wil je toch graag een andere mogelijheid zien voor kerst of sinterklaas neem dan contact met mij op.

Qua verpakkingen zijn er veel opties mogelijk. In een mooie doos, ingepakt, in een tasje of zakje. In overleg kijken we samen wat het beste past!

kerst

Pakketten

Ben je benieuwd wat er zoal mogelijk is voor jullie kerstgeschenken van dit jaar? Hier vind je volop inspiratie!

Super trots op mijn klanten en
hun mooie reviews!

700+ kerstpakketten voor Bovemij

Pakketje van Hier heeft afgelopen jaar de kerstpakketten voor zo’n 700 collega’s bij Bovemij verzorgd. De producten waren van topkwaliteit, het verhaal achter de producten super en de service van Maaike super. Maaike, heel veel dank!

Joris van Meel
Communicatiemanager

Een feestje om te geven

Maaike stopt zoveel aandacht & liefde in haar pakketten. Daarom is het voor mij echt een feestje om ze kado te geven. De inhoud en de presentatie zijn namelijk top!!

Loes van der Meulen
Eigenaar

Je wordt geheel ontzorgd

Maaike is een ontzettend aardige, meedenkende vrouw die met volle passie en enthousiasme de mooiste pakketten bij elkaar zoekt. Je wordt geheel ontzorgd, aan alles wordt gedacht en er is veel mogelijk. De flexibiliteit en het snel kunnen handelen en schakelen is enorm prettig (ook als er een keer wat minder tijd is voor een opdracht). Wij werken met veel plezier samen met Pakketje van Hier!

Naomi Peters
Facilitair coördinator

Wat een fijne organisatie

Wat een fijne organisatie en Maaike zet zich erg goed in om alles op tijd klaar te krijgen en je persoonlijke voorkeuren/wensen om te zetten in prachtige pakketten! echt een aanrader.

Petar Dingemans
Eigenaar

Perfect geregeld

Het kado voor onze medewerkers werd perfect en prettig geregeld!

Wilco van Schriek
Vestigingsmanager

Geweldig leuk pakket!

Geweldig leuk pakket ! Niet standaard en op maat gemaakt met vele leuke lokale producten! Werd ook zeer gewaardeerd door ontvanger.

Diane Horsten
Eigenaresse

sinterklaas

Pakketten

Voor het heerlijk avondje zijn er ook voldoende mogelijkheden. Van een heerlijke kleinigheidje tot volledig uitpakken. 

Verschillende mogelijkheden

Wat gaan jullie vieren?

In de afgelopen jaren heb ik al zo veel verschillende pakketten mogen maken. Elke keer weer ontzettend gaaf om toch een klein onderdeel te mogen zijn van jullie feestelijkheden. 

Kerst, sinterklaas, een jubileum, opening of open dag. Verjaardagscadeautjes vanuit de personeelsvereniging, een verhuizing of gezellig voor Pasen? Ik ben benieuwd wat jullie te vieren hebben!

Waar kan ik jou mee helpeN?

Wil je graag een pakket bestellen, heb je een pakket gezien waar je enthousiast over bent en meer van wilt weten of is er binnenkort een andere feestelijke gebeurtenis waar je een cadeau wilt geven? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact met je op.