Kerstpakketten

Kerstpakketten in alle soorten en maten, in verschillende thema’s en voor elk budget. Hier vind je een selectie van de mogelijkheden. Wil je graag een voorstel op maat op basis van jouw wensen en budget, laat het me zeker weten.

Super trots op mijn klanten
en hun mooie reviews!

700+ kerstpakketten voor Bovemij

Pakketje van Hier heeft afgelopen jaar de kerstpakketten voor zo’n 700 collega’s bij Bovemij verzorgd. De producten waren van topkwaliteit, het verhaal achter de producten super en de service van Maaike super. Maaike, heel veel dank!

Joris van Meel
Communicatiemanager

Een feestje om te geven

Maaike stopt zoveel aandacht & liefde in haar pakketten. Daarom is het voor mij echt een feestje om ze kado te geven. De inhoud en de presentatie zijn namelijk top!!

Loes van der Meulen
Eigenaar

Je wordt geheel ontzorgd

Maaike is een ontzettend aardige, meedenkende vrouw die met volle passie en enthousiasme de mooiste pakketten bij elkaar zoekt. Je wordt geheel ontzorgd, aan alles wordt gedacht en er is veel mogelijk. De flexibiliteit en het snel kunnen handelen en schakelen is enorm prettig (ook als er een keer wat minder tijd is voor een opdracht). Wij werken met veel plezier samen met Pakketje van Hier!

Naomi Peters
Facilitair coördinator

Wat een fijne organisatie

Wat een fijne organisatie en Maaike zet zich erg goed in om alles op tijd klaar te krijgen en je persoonlijke voorkeuren/wensen om te zetten in prachtige pakketten! echt een aanrader.

Petar Dingemans
Eigenaar

Perfect geregeld

Het kado voor onze medewerkers werd perfect en prettig geregeld!

Wilco van Schriek
Vestigingsmanager

Geweldig leuk pakket!

Geweldig leuk pakket ! Niet standaard en op maat gemaakt met vele leuke lokale producten! Werd ook zeer gewaardeerd door ontvanger.

Diane Horsten
Eigenaresse

Waar kan ik jou mee helpen?

Wil je graag een pakket bestellen, heb je een pakket gezien waar je enthousiast over bent en meer van wilt weten of is er binnenkort een andere feestelijke gebeurtenis waar je een cadeau wilt geven? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact met je op.