Pakketjes-29

Vanaf €64.00

Relaxpakket

Dit kerstpakket is een uitnodiging om te ontspannen en te genieten van de serene sfeer van de feestdagen. Laat je zorgen varen terwijl je jezelf onderdompelt in de zachte geur

Dit kerstpakket is een uitnodiging om te ontspannen en te genieten van de serene sfeer van de feestdagen. Laat je zorgen varen terwijl je jezelf onderdompelt in de zachte geur van luxe zeep, het oude jaar van je af scrubt en je huid verwent met een heerlijke skinbar.

Verwen je smaakpapillen met heerlijke chocolade, kerstkoekjes, een kop kerstthee en laat de stress van het jaar van je afglijden terwijl je wegzakt in de zachtheid van comfort en rust.

Dit kerstpakket is niet alleen een geschenk; het is een moment van welverdiende ontspanning, een knuffel in een doos. Dus trek je plaid omhoog, neem een hap van de kerstkoekjes, en laat jezelf verwennen met de magie van Kerstmis.

Dit pakket bestaat uit 8 mooie producten van Nederlandse ondernemers.

Enthousiast geworden?
Stuur mij een berichtje.

Is dit hét pakket?

Wordt dit het pakket waarmee je je collega’s en/of relaties gaat verwennen? Heb je nog een vraag of wil je een variant op dit pakket zien? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Naam
Organisatie
Telefoonnummer
E-mail
Gelegenheid
Aantal pakketten
Bericht

Of bekijk de andere pakketten