Pakketjes-41

Vanaf €40.00

Lekkers met duurzame kalender

Dit kerstpakket brengt de smaken van het seizoen samen met duurzaamheid in één schitterend geschenk. Ontdek alle lekkernijen zoals kerstkoekjes, chocolade, chips en meer. Maar dat is niet alles! Er

Dit kerstpakket brengt de smaken van het seizoen samen met duurzaamheid in één schitterend geschenk. Ontdek alle lekkernijen zoals kerstkoekjes, chocolade, chips en meer. Maar dat is niet alles! Er is ook een blijvend cadeau, een kalender van Fork rangers.

Iets doen aan de klimaatverandering voelt vaak als het missen van het goede leven. Het is tijd om een ​​betere versie van het goede leven op te bouwen; een die een doel heeft en kwetsbare mensen, planten en dieren beschermt. Het is tijd om ‘balans in de vorken te brengen’.

Voedsel is de beste plek om te beginnen, omdat het een heerlijke en goedkope oplossing is die we elke dag kunnen gebruiken. We gaan groenten vieren en vlees herstellen als een luxe voor het weekend. Met deze prachtige kalender met een praktisch design kan dit heel gemakkelijk. Maandelijks is te zien welke ingrediënten in het seizoen zijn voor Noordwest-Europa. Zo leer je meer over seizoensfruit en -groenten en breng je deze in praktijk met 48 alledaagse recepten.

Dit pakket bestaat uit 7 producten van Nederlandse ondernemers.

Enthousiast geworden?
Stuur mij een berichtje.

Is dit hét pakket?

Wordt dit het pakket waarmee je je collega’s en/of relaties gaat verwennen? Heb je nog een vraag of wil je een variant op dit pakket zien? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Naam
Organisatie
Telefoonnummer
E-mail
Gelegenheid
Aantal pakketten
Bericht

Of bekijk de andere pakketten